Figyelem!

Kérjük megrendelőinket, a digitális anyagot lehetőleg minél jobb minőségben, legalább 600dpi felbontásban, jpg formátumban hozzák, ill. küldjék ha lehet. A megszerkesztett anyagot doc, pdf, cdr formátumban is tudjuk fogadni. Papír alapú képeket is fel tudunk használni, beszkenneljük, digitalizáljuk, a kész termékkel együtt visszaadjuk.

Fényképes ajándékok

Póló

Gyermek, felnőtt 100% pamut unisex, kör nyakú pólóinkra bármilyen kép, felírat, logó felvihető. A kívánt grafika előre, hátra vagy akár mindkét felületre felkerülhet. Kezelési javaslat: 40 fokon kifordítva kell mosni, így nem nyúlik meg és a színek is sokáig megmaradnak. A képet vagy a szöveget nem szabad közvetlen vasalni. Fehér és fekete színű pólókat tartunk raktáron, szinte minden méretben, de külön rendelésre be tudunk szerezni szinte bármilyen színűt, fazonút.

fényképes egyedi póló nyomtatás

Kispárna

40×50 cm-es méretű, fehér színű huzatokat és komplett párnát is tartunk készleten, amikre 20×29 cm-es (A4-es) méretű képeket sütünk, első sorban a fehér anyagon mutat jól a kép, de hozott anyagra ettől eltérő méretre és színre is tudunk fényképet felvinni, ha az a kívánság.

Bögre

Jó minőségű, fényes felületű bögréinkre speciális bevonatuknak köszönhetően bármilyen fénykép, felirat kíválóan felvihető. A festék felsütéskor a máz alá kerül, így a képet nem lehet lemosni, ledörzsölni, mosogatógépben moshatóak 60°C -ig, használhatók mikrohullámú sütőben.

fényképes egyedi bögre
színes bögre fényképpel

Hőre kifehéredő, mágikus bögre

A mágikus bögre 3 deciliteres felületén elhelyezett fénykép, forró folyadék hatására válik láthatóvá.

fényképes egyedi MAGIC bögre

Puzzle

Egyedi fényképes puzzle 20×28,5 cm-es (A/4) méretben. 120 db-os, bármilyen fénykép felvihető rá.

fényképes egyedi puzzle

Egérpad

Az egyedi egérpad alapanyaga időtálló, kiváló minőségű, amelyre az Ön által hozott fotót, grafikát ill. szöveget, visszük fel. Az általunk készített egyedi egérpad optikai egerekhez és mechanikus egerekhez is egyaránt alkalmas, gumírozott aljú, ezáltal nagyon jól tapad az asztalhoz.

fényképes egyedi egérpad

Fali és asztali óra

Az egyedi számlapú óra kitűnő, időtálló, maradandó ajándék, készülhet nyomtatott vagy gravírozott kivitelben. A számlap mérete az óraváztól föggően változik, A5-ös (150×200 mm), A4-es (200×290 mm) vagy lehet nyolcszögletű 175-ös belméretű. Az óraszerkezetek függesztő füllel rendelkeznek, így falióraként funkcionálhatnak, amennyiben asztali óraként szeretnék használni tudunk adni talpat-állványt, amire felhelyezve sík felületen is funkcionálhat.
Lehetőség van továbbá a keretet színre festeni vagy a keretbe gravírozni üdvözlő szöveget.

Fényképes, gravírozott fa lapok

Készítünk különböző méretű fényképes, gravírozott fa lapokat is, ami szép ajándék lehet. A méretük A6 (100×150), A5 (150×200), A4 (200×290). Az elkészült tárgyakat speciális tartóra helyezve szépen mutatnak a polcon. Az A4-es méretűt falra akasztható kivitelben is el tudjuk készíteni.

Falinaptár

1 oldalas, 4 oldalas és 13 oldalas fali naptárakat egyaránt készítünk A4-es és A3-as méretekben. Az 1 oldalast fóliával vonjuk be, de igény szerint készülhet fólia nélkül is. A több oldalas naptárakat áttetsző védőlappal látjuk el, fémspirállal fűzzük össze, hogy falra akasztható legyen, íves akasztófület építünk a spirálba. Készítünk asztali naptárat is, fekvő A4-es méretben, támasztó talppal.

fényképes egyedi naptár

Hógömb

3 féle “gömböt” forgalmazunk: a klasszikus hószemcséset, a csillámosat, és a szivecskéset. Mindegyikbe egyaránt elhelyezhető mindkét oldalára fénykép, sőt akár két különböző kép is lehetséges.

fényképes egyedi hógömb