Nyomtatás

Névjegykártyák

A legegyszerűbb fehér alapon fekete nyomattól a különleges extra papír alapú teljes felületén nyomottakig, egy oldalon vagy mindkét oldalon nyomott, akár laminálva is, bármilyet el tudunk készíteni. Logó szerkesztésben is tudunk segíteni, de a kész anyagok nyomtatására is van lehetőség. Általában 9×5 cm a kártyaméret, de a bankkártya méretű 5,5×8,5 cm-es is kivitelezhető, üzleteinkben személyesen tudja kiválasztani az Ön ízlésének leginkább megfelelőt. Technikai hátterünknek köszönhetően igen gyorsan, kiváló minőségben el tudjuk készíteni a legtöbb megrendelést. Lehetőség van egy 100 db-os tétel akár 1 óra alatti elkészítésére is.

névjegykártya

Falinaptárak

1 oldalas, 4 oldalas és 13 oldalas fali naptárakat egyaránt készítünk A4-es és A3-as méretekben. Az 1 oldalast fóliával vonjuk be, de igény szerint készülhet fólia nélkül is. A több oldalas naptárakat áttetsző védőlappal látjuk el, fémspirállal fűzzük össze, hogy falra akasztható legyen, íves akasztófület építünk a spirálba. Készítünk asztali naptárat is, fekvő A4-es méretben, támasztó talppal.

egyedi naptár

Bérnyomtatás

A megszerkesztett dokumentumokat, képeket, összeállításokat ki tudjuk nyomtatni kiváló minőségben lézernyomtatóinkon rövid határidővel A4-es és A3-as méretben egyaránt.

Plakátok

Az A5-ös szórólaptól a plakátméretű A3-ig készülhetnek nyomatok, hozott, előre összeállított vagy általunk szerkesztett anyagból.

Meghívók

Egyedi igény szerint készülnek, különböző alkalmakra.

Reklámtollak

Katalógusunkból tudja kiválasztani az Önnek leginkább megfelelő tollat, amit tamponnyomással tudunk egyedivé tenni, akár több színű grafikával, szöveggel.